Tablet
TervetuloaOhjelmaPuhujatIlmoittautuminenYleisinfoaYhteistyökumppanit
Tervetuloa - Ohjelma - Puhujat - Ilmoittautuminen - Yleisinfoa - Yhteistyökumppanit
TABLET

Puhujat

 

Ross MahonRoss Mahon, Regional Manager, Nordics, Google

Ross Mahon graduated 2005 from the National University of Ireland with 2:1 in Strategic Management. Mahon started his career at Google Inc. in 2008 as an Online Media Consultant, but soon shifted his focus in developing the Education sector of Google, becoming one of the key persons in Google’s European team. Now Ross works as Google’s Regional Manager, for the Nordic countries, including Finland. Besides the strong knowledge of the Google for Education, Ross works daily to endorse the productivity of the G Suite for Education products, working to keep it the best educational environment on the market.

 

Najat Ouakrim-SovioNajat Ouakrim-Sovio

Najat Ouakrim-Sovio on koulutukseltaan kasvatustieteiden tohtori ja filosofian lisensiaatti.  Hän on toiminut muun muassa historian ja yhteiskuntaopin opettajana, rehtorina ja opettajakouluttajana, Opetushallituksessa oppimistulosten arviointiyksikön projektipäällikkönä ja tutkijana Helsingin yliopistossa. Tutkimuksissaan hän on käsitellyt muun muassa yleissivistävän koulutuksen arviointia niin koulujen kuin koulutusjärjestelmän kannalta.

 

Anita ChenAnita Chen

Anita Chen is currently the Director of Technology at International School of Helsinki, an IB World School offering International Baccalaureate programmes to students from Pre-K to Grade 12. As an Apple Distinguished Educator, Google Certified Innovator and authorized Google Education Trainer, she leads professional development and initiatives in the use of technology to enhance learning, differentiate and provide formative and summative assessment.

Anita is also a learning leader at Harvard Graduate School of Education Future of Learning Institute. She has collaborated on a variety of projects including Mobile Apps Learning Design with the University of Hong Kong, Multi-touch Books with Beijing Normal University and Google Glass Explorer with Google. Anita is also a lead teacher at the Student Global Leadership Institute in Punahou School, Honolulu.

Anita supports teachers in designing and implementing technology-facilitated instructional units, achieving student learning outcomes, developing assessment pieces, and creating a collaborative learning environment. She also played a key role on the development and implementation team that introduced 1:1 iPod, 1:1 MacBook, 1:1 iPad and Google Apps for Education at Chinese International School in Hong Kong.

Anita has presented in English, Mandarin and Japanese, at regional, national and international. She has modelled technology infusion and provided professional up-skilling in Australia, mainland China, Hong Kong, Japan, Malaysia, Singapore, Taiwan and the USA.

 

Merja Meriläinen & Maarika PiispanenMerja Meriläinen &  Maarika Piispanen

Merja Meriläinen (FT, KM, opettajankouluttaja) ja Maarika Piispanen (KT, opettajankouluttaja) ovat keskipohjalaisia opettajankouluttajia ja tutkijoita Luokanopettajien aikuiskoulutuksessa. Luokanopettajien aikuiskoulutus on palkittu innovatiivisista opetusmenetelmistä, ainoana suomalaisena opettajankoulutusyksikkönä, korkeakoulujen arviointineuvoston laatupalkinnolla.

Vuodesta 2011 alkaen Meriläinen ja Piispanen ovat kouluttaneet ja valmentaneet uudistavan pedagogiikan, oppilaiden yksilöllisyyden ja digitaalisuuden näkökulmista opettajia aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen saakka eri puolilla Suomea. Viime vuosien julkaisutyö keskittyy tämän päivän ja tulevaisuuden pedagogisten suuntaviivojen ja oppimisympäristöjen tutkimiseen kontekstuaalis-pedagogisessa viitekehyksessä. He ovat julkaisseet aiheesta lukuisia kansallisia ja kansainvälisiä artikkeleja. Kouluttajat ovat kysyttyjä kouluttajia kuntien VESO-päivillä, inno-työpajoissa, kuntien ja yritysten kehittämispäivillä ja uudistavan pedagogiikan konsultteina sekä juuri nyt ajankohtaisen Opetussuunnitelman perusteiden 2014 avaamisen ja käyttöön siirtymisen asiantuntijoina.

 

Tiina Rantakokko, COO, Lightneer

Tiina Rantakokko, KTM, on oppimispelistudio Lightneerin operatiivinen johtaja ja yksi edtech-yritys Lyftan perustajista. Innostus pelillisyyden ja oppimisen yhdistämiseen syntyi Rovion Learning-yksikössä, jossa hän oli vuosia rakentamassa Fun Learning-ratkaisuja globaalille yleisölle.

Kasvatustieteen osaamista hän on kerännyt opiskellessaan aihetta Helsingin yliopistossa ja työskennellessään koulutusalan organisaatiossa Nepalissa. Tätä ennen Tiina toimi 10 vuotta liiketoiminnan strategia- ja kehittämistehtävissä logistiikan ja liiketoiminnan konsultoinnin aloilla. 

 

Matias VakkilainenMatias Vakkilainen

Matias Vakkilainen on kokenut digitaalisen median ammattilainen, joka on viime vuosina sukeltanut suoraan syvälle oppimisen kiehtovaan maailmaan. Hän vetää Sanoma Prolla digitaalisten tuotekonseptien kehitystiimiä, joka kehittää uudenlaisia työkaluja ja uutta teknologiaa hyödyntäviä tuotteita oppimisen ja opettamisen tueksi.
”On todella mielenkiintoista olla mukana oppimisen ja opettamisen murrosaikana, kun koko ympäristö on jatkuvassa muutoksessa. Digitaalisuus tulee osaltaan tekemään maailman lapsillemme täysin erilaiseksi, kuin kukaan pystyy tällä hetkellä arvaamaankaan. On hienoa päästä omalta osalta vaikuttamaan muutokseen ja sen suuntaan.”

Aiemmin Vakkilainen on ollut konsultoimassa suurten suomalaisten yritysten markkinoinnin muutosta digitaaliseen aikaan sekä luomassa Fonectalla yritysarvioihin keskittynyttä yhteisöpalvelua.

Partners