Tablet
TervetuloaOhjelmaPuhujatIlmoittautuminenYleisinfoaYhteistyökumppanit
Tervetuloa - Ohjelma - Puhujat - Ilmoittautuminen - Yleisinfoa - Yhteistyökumppanit
TABLET

Mobiilioppimisen seminaari 2017

Kaarinan kaupunki järjestää järjestyksessään kolmannen mobiilioppimisen seminaarin Kaarinassa 7.8.2.2017. Paikalle odotetaan 300 osallistujaa ympäri Suomea. Seminaarin illallistapaaminen on panimoravintola Koulussa tiistaina 7.2.2017. Tule mukaan!

Katso ennakkomainos täältä.

Mobiilioppimisen seminaari 7.–8.2.2017

Kaarinan kaupungin perusopetuksen v. 2014 syksyllä aloittama 1:1 tablet-laitteiden käyttö opetuksessa ja oppimisessa on edennyt kolmanteen vuoteensa. Vuosiluokkien 4-9 oppilaat ja opetushenkilöstö hyödyntävät henkilökohtaisia tablet-laitteita, vuosiluokkien 1-3 oppilaat yhteiskäyttölaitteita. Laitteita on tällä hetkellä kaikkiaan käytössä noin 3 500 kappaletta. Varhaiskasvatus on liittymässä mukaan v. 2018.

Mobiilioppimisen seminaaripäivien osallistuja kouluttautuu konkreettisten työpajojen avulla mobiililaitteiden, verkkopalveluiden ja sovellusten opetuskäytön monipuoliseen maailmaan. Lisäksi tarjolla on kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävien luennoitsijoiden luentoja sekä messuosasto, jossa on esillä uusimmat mobiilioppimisen tuotteet, ratkaisut ja palvelut sekä esim. fyysisen oppimisympäristön kalustusratkaisuja.

Ilmoittautumissivut avataan 2.11.2016. Ennakkoilmoittautumishinta 2 päivän seminaariin on 225 €. Paikkoja on rajoitetusti.

Seminaarissa on kattava ohjelma niin perusopetuksen, varhaiskasvatuksen kuin tietohallinnon asiantuntijoille!

Seminaaripäivillä painotetaan tänä vuonna aiempaa enemmän työpajoja, jotka alkavat heti aamusta. Päivän yhteiset keynote-esitykset on keskitetty lounaan jälkeiseen osuuteen, jonka jälkeen jakaudutaan jälleen valittuihin päälinjoihin ja niiden kattaviin työpajaosuuksiin. Laadukkaista pajoista vastaavat yhteistyökumppaneiden asiantuntijat, opettajat sekä erikseen kutsutut vetäjät. Pajojen keskeisinä teemoina ovat mm. pilviympäristöjen tehokäyttö, sähköisen arvionnin uudistaminen ja opetusteknologian hyödyntäminen erityittämisen tukena. 

Kaarinan kaupunki julkaisee mobiilioppimisen hankkeesta tehdyn uuden julkaisun "Opetuksen digitalisaatio, uudet oppimisympäristöt ja uusi pedagogiikka". Lataa linkistä oma kopiosi ja tule helmikuussa kuulemaan lisää aiheesta."


Tervetuloa!
Tabletkoulu

Marko Kuuskorpi
KT, rehtori
Kaarinan kaupunki
Piikkiön yhteinäiskoulu

B. Virtanen


 

Partners